Verksamhet

led2
Ledunderhåll

Vår huvuduppgift är att främja skoteråkandet i Skellefteå, främst genom att skapa och underhålla ett väl fungerande ledsystem. Vi äger idag åtta egna skotrar med sladd samt en bandvagn för ledunderhåll. Det ledsystem vi underhåller är drygt 30 mil. 

 

forarbevis
Utbildning

Vi håller många förarbeviskurser för snöskoter varje år, den som saknar förarbevis kan alltså utbilda sig genom oss och samtidigt stöja klubben då intäkterna går tillbaka till verksamheten.

 

enstank


Tävlingar

Vi är inte anslutna till SVEMO eftersom vi inte är en klubb för tävlingsverksamhet. Trots det anordnar vissa år en deltävling i Burkacupen som en tävlingsform för veteranskotrar. (I dagsläget har vi dock en paus när det gäller tävlingsarrangemang). Det fyller två huvudsyften, vi får intäkter till klubben och sedan är det ju roligt också!

 

utflykt
Träffar

Vi försöker varje år arrangera minst en egen träff någonstans i regionen. Ett tillfälle att snacka skoter med likasinnade, sola och kanske äta en hamburgare. Se hemsidan för mer info om kommande träffar. 

 

visning
Skotervisningar

Vi deltar varje år på Snöskoterns dag, i samarbete med ortens skoterhandlare brukar vi också hålla en skotervisning i Innervik så snart snön är på plats.
Där brukar vi sälja hamburgare och värva medlemmar.  

 

Du är här: Hem Om SkellefteSnöskoter Verksamhet
Är du inte medlem ännu är det dags att gå med i SkellefteSnöskoter! Bli medlem!