Bli medlem i SkellefteSnöskoter

Ge ditt stöd till ledskötseln genom att gå med i SkellefteSnöskoter.
Årsavgiften är en liten kostnad i jämförelse med kostnaden att köra skoter, vi hoppas att alla skoterförare tar sitt ansvar och ger ett bidrag.

Priser

Medlemsavgiften är bara 300 kr/år. Medlemskort som ett plastkortet är numera avskaffat. Ledbevis i form av ett klistermärke att klista på skotern samt klubbinfo skickas med post till er betalning kommit oss tillhanda. Du kan även som ny medlem välja att betala direkt, då sätter du in 300 kr på pg. 44063-6 - glöm då inte att fylla i samtliga uppgifter!  Det går även bra att betala med Swish, QR-kod finns längst ned på sidan.

Övrigt

Medlemskap löses normalt per hushåll men alla som själv kör skoter vill väl vara medlem och stödja oss....
Donationer utöver medlemsavgift är också välkomna, har ni ett företag som kan sponsra - kolla under fliken sponsorer.

Information

Har du frågor angående medlemskap, betalningen eller liknande, kontakta Eivor Bergstedt (följ vidstående länk) som är registeransvarig.
Adressändring eller andra förändringar måste meddelas, skicka bara ny medlemsansökan och skriv "adressändring" på någon av raderna.

Bli medlem

Fyll i nedanstående formulär för att bli medlem i SkellefteSnöskoter Observera att alla fält måste fyllas i. Välj även betalningssätt.

Vänligen skicka betalningen omgående oavsett betalningssätt.  Kom ihåg att ange namn och adress på betalningen.

Medlemsfaktura till gamla medlemmar skickas normalt ut skiftet i november/december, skulle någon sakna medlemsfaktura vid decembers utgång - anmäl medlemsskap igen och gör en direktbetalning så går allt snabbare.

Skoterdekal (ledbevis) skickas ut i början på januari, detta för att kunna samla så många som möjligt i samma sändning, nya medlemmar under säsong får räkna med att det tar ca:2 veckor efter betalning innan ni får skoterdekalen- så bli medlem i tid.

 Swish nr 1236687545. När ni swishar skriv namn och om ni är gammal eller ny medlem

getswish 2019 400

Du är här: Hem Medlemsinformation Medlemskap
Är du inte medlem ännu är det dags att gå med i SkellefteSnöskoter! Bli medlem!