Bli medlem i SkellefteSnöskoter

Ge ditt stöd till ledskötseln genom att gå med i SkellefteSnöskoter.medlemskort
Årsavgiften är en liten kostnad i jämförelse med kostnaden att köra skoter, vi hoppas att alla skoterförare tar sitt ansvar och ger ett bidrag.

Priser

Medlemsavgiften är bara 200 kr/år. Medlemskort och ledbevis/klistermärke att klista på skotern samt klubbinfo skickas med post till er betalning kommit oss tillhanda. Du kan även som ny medlem välja att betala direkt, då sätter du in 200 kr på pg. 44063-6 - glöm då inte att fylla i samtliga uppgifter!

Övrigt

Medlemskap löses normalt per hushåll men alla som själv kör skoter vill väl vara medlem och stödja oss....
Donationer utöver medlemsavgift är också välkomna, har ni ett företag som kan sponsra - kolla under fliken sponsorer.

Information

Har du frågor angående medlemskap, betalningen eller liknande, kontakta Eivor Bergstedt (följ vidstående länk) som är registeransvarig.
Adressändring eller andra förändringar måste meddelas, skicka bara ny medlemsansökan och skriv "adressändring" på någon av raderna.
Observera att ni bara får ett kort, sedan är det det runda årsmärket (se kortet ovan till höger) samt skoterdekalen med aktuellt år angivet som kommer påföljande år. 

Bli medlem

Fyll i nedanstående formulär för att bli medlem i SkellefteSnöskoter Observera att alla fält måste fyllas i. Välj även betalningssätt.
OBS! Enklast för oss om alla nya medlemmar gör en direktbetalning, då skickar vi medlemsbevis inom två veckor.

Format ååmmdd-yyyy

Om du valt att betala direkt till pg. 44063-6 utan att vi skickar inbetalningskort, vänligen skicka betalningen omgående. Kom ihåg att ange namn och personnummer på betalningen.
Medlemsfaktura till gamla medlemmar skickas normalt ut skiftet i november/december, skulle någon sakna medlemsfaktura vid decembers utgång - anmäl medlemsskap igen och gör en direktbetalning så går allt snabbare.

Medlemsbevis i form av årsmärke till medlemskortet och skoterdekal skickas ut i början på januari, detta för att kunna samla så många som möjligt i samma sändning, nya medlemmar under säsong får räkna med att det tar ca:2 veckor efter betalning innan ni får medlemsbevisen - så bli medlem i tid.

Du är här: Hem Medlemsinformation Medlemskap
Är du inte medlem ännu är det dags att gå med i SkellefteSnöskoter! Bli medlem!